BiOrganik Tamari Szójaszósz (250ml)

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Űrtartalom 250 ml

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Biorganik Tamari Szójaszósz 250ml A japán tamari szó a tamaru szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljesértékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítsre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő. Összetevők: víz, szójabab*, só (10-12%) *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék. Felhasználása: ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 235 KJ / 56 Kcal Zsír: 0,0 g amelyből: - telített zsírsavak: - g Szénhidrát: 6 g - amelyből cukor: 6 g Rost: 0 g Fehérje: 10 g Só: 12 g Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal). Származási ország: Egyesült Államok. Így is ismerheti: Tamari Szójaszósz 250 ml, TamariSzójaszósz250ml, Tamari Szójaszósz (250 ml)
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^