Sempre Napoli - Arrabbiata paradicsomszósz 350g Ízesített csípős paradicsomszósz olívaolajjal, chili paprikával, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék...
Sempre Napoli – Paradicsomszósz Olívabogyó darabokkal 350g Ízesített paradicsomszósz olívaolajjal, olívabogyókkal, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék...
Sempre Napoli - Napoletana paradicsomszósz 350g Ízesített paradicsomszósz zöldségekkel és olívaolajjal, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék és Nápoly...
Sempre Napoli – Paradicsomszósz gombával 350g Ízesített paradicsomszósz olívaolajjal, csiperkegombával, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék és Nápoly...
Sempre Napoli – Paradicsomszósz Olívabogyó darabokkal 350g Szicíliai stílusú pesto szósz paradicsommal bazsalikommal, fokhagymával, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból...
Sempre Napoli - Paradicsomszósz padlizsánnal 350g Ízesített paradicsomszósz olívaolajjal, padlizsánnal, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék és Nápoly...
Sempre Napoli – Genovai stílusú bazsalikomos pesto szósz 180g Genovai stílusú pesto szósz bazsalikommal, fokhagymával, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék...
Sempre Napoli - Basilico paradicsomszósz 350g Ízesített paradicsomszósz olívaolajjal, bazsalikommal, amely egyenesen a napsütötte Dél-Olaszországból az Amalfi-Partvidék és Nápoly...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.