Szafi Gluténmentes Magyaros Krémes Paprikás Szósz Alappor 80g - pcx

Szafi Gluténmentes Magyaros Krémes Paprikás Szósz Alappor 80g - pcx

989 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Szafi Gluténmentes Magyaros Krémes Paprikás Szósz Alappor 80g - pcx

989 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
pcx.hu
Termékleírás
Ízekben gazdag, külön fűszerezést nem igénylő gluténmentes poralap hozzáadott cukor nélkül. Házias ételek, húsos vagy zöldség alapú pörköltek, növényi alapú paprikás szószos nokedli vagy tészta készítéséhez ajánljuk, de szendvicskrém, krumplis tészta, lecsó is készíthető a segítségével. A poralap tejmentes, tojásmentes, kukoricamentes és nem tartalmaz mesterséges ízfokozót. , Összetétel:, gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), currykeverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér,  mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Allergének:, mustármagÁtlagos tápérték 100 g termékben:, Energia: 1442 kJ / 342 kcal, Zsír 4,7 g,  - amelyből telített zsírsavak 1 g, Szénhidrát 56,7 g,  - amelyből cukrok 13,9 g, Rost 15,2 g, Fehérje 10,8 g, Só 5,12 gFelhasználási javaslat:Pörkölt:Hozzávalók:40+ 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor200 ml növényi tejszín10 + 2 g citromlé300 ml víz1 kg hús vagy 0,5 kg nyers padlizsán,  Elkészítés:300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le. Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett. , Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy  az esetlegesen leragadt pörköltszaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását. Tálalási javaslat:Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként. Paprikás szaft:Hozzávalók:20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor150 ml növényi tejszín2 g (1 kiskanál) citromlé,  Elkészítés:Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be. Tálalási javaslat:Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. (Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség. )Tárolás: , Száraz, hűvös helyen!Forrás: gyártó/forgalmazó 2024.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.