Superior pearl river szójaszósz sötét 150 ml SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk készítésekor...
Superior pearl river szójaszósz sötét 500 ml SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk...
Superior pearl river szójaszósz világos 150 ml SZÓJASZÓSZ VILÁGOS A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz...
Superior pearl river szójaszósz világos 500 ml SZÓJASZÓSZ VILÁGOS A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz...
Nagy előnye, hogy hosszú a szavatossága, hűtőben sokáig eláll, nem úgy a szardella filé konzerv, valamint, hogy tubusos, visszazárható. Ettől nem lesz az étel túlzottan halízű, viszont...
A szilvaszósz egy édes, enyhén csípős, gyümölcsös, fűszerezett szósz, a kínai konyhából származik, de népszerűvé vált különféle ázsiai és nemzetközi ételekben. Érett szilvából, ecetből,...
Főtt, sült, grillezett, rántott húsok mártogató szósza. Kínai ételekben az édes-savanyú hatást is erősíthetjük vele. Bő olajban sütött falatkákhoz, tavaszi tekercsekhez, sült kacsához,...
A Szójabab erjesztése közben sok amino sav keletkezik, sóval elegyedve adja a magas Umami értékét, autentikus koreai ételek ízét. A koreai gasztronómia kihagyhatatlan hozzávalója...
A Doenjang, avagy a Szójabab paszta a koreai konyha ajándéka a világnak. A szójabab magas fehérje tartalma miatt, az erjesztés során sok amino sav keletkezik, amit sóval keverve adja...
A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna...
A Fülöp-szigeteki Szójaszósz, amelyet gyakran "toyo"-ként emlegetnek a filippínó konyhában, egy gyakori és nélkülözhetetlen hozzávaló. Szójából, búzából, sóból és vízből készül, erjesztve,...
A Silver Swan Szójaszósz a Fülöp-Szigetek legnépszerűbb szójaszósza. Csakis kiváló alapanyagok felhasználával érték el ezt a népszerűséget. Sokkal enyhébb, mint a Kínai megfelelői,...
Kiváló minőségű Japán Stílusú Világos Szójaszósz, Gluténmentes változatban, praktikus, asztali kiöntőben. Természetes összetevőkből, hagyományos eljárással készítik...
A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna...
A Kikkoman Szójaszószt használjuk só helyett szinte minden ételben, levesekben, ázsiai ételekben, húspácokban, Sushi-hoz wasabit belekeverve, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.