A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna...
A Kikkoman Szójaszószt használjuk só helyett szinte minden ételben, levesekben, ázsiai ételekben, húspácokban, Sushi-hoz wasabit belekeverve, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue...
Japán ételekhez, mint a Sushi vagy a Sashimi, de a Tempura mártogató szósza is lehet. Ázsiai ételekhez, sózásként a Wok-ban készült ételekhez. Mártásokhoz, húspácokhoz, grillezett,...
A Shoyu japán szójaszószt válassza, ha sushi-hoz, vagy sashimi-hez választ szójaszószt. Főzéshez is ideális, a japán konyha nélkülözhetetlen hozzávalója...
Kiváló minőségű Japán Stílusú Világos Szójaszósz, Sószegény változatban, praktikus, asztali kiöntőben. Természetes összetevőkből, hagyományos eljárással készítik...
Egy kicsit kevesebb sóval kellene főzni? Ha sószegény diétán vagy, de nem akarod nélkülözni a Kikkoman fantasztikus Szójaszószának az ízét, akkor ez a megfelelő Szójaszósz a mindennapjaidban...
Japán stílusú, hagyományos erjesztési eljárással készült sószegény szójaszósz. Ugyan kevesebb sóval készül, de ettől még az eredeti Japán ízvilágot hozza...
Ez a Sötét Szójaszósz adja a jellegzetes sötét színt a kínai tésztás ételeknek, és a főzés utolsó fázisában teszik az ételhez. Felhasználása végtelen, ázsiai ételekben, húspácokban,...
A Sötét Szójaszószt főleg a Kínai és a Japán konyha használja. Sokkal testesebb az íze, karakteresebb, sötétebb, testesebb. Kiváló mártogató szószok készíthetők belőle, páclevekben...
A Sötét Szójaszósz pörköltek, raguk, kínai- és ázsiai ételek, főleg a Shanghai konyha fogásaihoz adjuk a testesebb színéért és ízéért. Húspácokban kifejezetten ajánlott a használata...
Legtöbbször ázsiai ételekben használuk, ez a szósz adja a jellegzetes sötét színt a kínai tésztás ételeknek, és a főzés utolsó fázisában teszik az ételhez. Felhasználása végtelen, ázsiai...
Éttermi kiszerelésű Superior erjesztésű Sötét Szójaszósz. Tovább érlelt, mint a világos Szójaszószok, legalább 6 hónapig, de akár évekig is. Ezt a fajta Sötét Szójaszószt kizárólag...
A sötét Szójaszószt használjuk Wokban, Serpenyőben készített távol-keleti ételek ízesítésére, színezésére a főzés utolsó fázisában. Szószok, barna hússzószok készítéséhez, pl a svéd...
Ugyanolyan gazdag ízvilágú, összetett, de gyengéden lágy szószról van szó, melyet megszokhattunk a Kikkoman Szószoktól, de ez garantáltan gluténmentes...
A Világos Szójaszósz Felhasználása szinte végtelen, ázsiai ételekben, Wokkozott ételekben, húspácokban, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue szószokban, mediterrán ételekben,...
Az egyik legnépszerűbb kínai tipusú Világos Szójaszósz, a Healthy Boy gyártótól. Modern gyártási technológiával készült, a megszokott, állandó íz és minőség kedvéért, de a hagyogyományokat...
Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy,...
Nagy, éttermi kiszerelés! Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy, ahogy az olíva olajak "szűz" sajtolását, ez jelzi a legmagasabb minőséget. Ha egy recept Szójaszószt...
Gazdaságos nagy kiszerelésben, a jobb ár-érték végett. A világos, friss Szójaszósz kissé sósabb, mint a többi Szójaszósz. Superiornak nevezik a Szószaszósz első csapolását, ugyanúgy,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.