Csípős, kellemesen savanyú, összetevői között ott vannak a Koreára oly jellemző helyi alapanyagok, mint az egészséges alga, vagy a koreai piros chili...
Az Osztriga szósz sötétbarna színű, pikáns, édeskés, se tenger, se halízű, Ázsiában mindennapi szinten használt szósz. Régen sós vízben fermentált osztrigából készítették, de manapság...
A Sambal Brandal csípős, édes, enyhén sós chilipaszta. Pirított chiliből készítik, eredményként egy gazdag, karakteres ízt kapunk. A Koningsvogel márka már sok éve gyárt távol-keleti...
A kínai konyha klasszikus mártogató szósza, Íze kellemes, gyümölcsös, friss. Sültek, rántotthúsok, rántott zöldségek mellé, wokban készült keleti, főleg kínai ételekbe főzve. A klasszikus...
Ha valami főzés közben nem ízlik annyira, amennyira elképzeltem, mindig Osztrigaszósz csúrgatok hozzá. Ez a szósz sűrű, édes, sós, aromás, egyáltalán nem tengeri herkentyű ízű, sőt...
A Hoisin szósz egy mélysötét színű szósz, édes-sós-csípős-savanyú ízvilágú. Grillezett húsok mázaként, grillezés közben a húst kenegetve, vagy a már kisült húsok mellé mártogató szósznak...
Az Édes Chili Szósz az egyik legjobban felhasználható, mindenki által kedvelt, mártogató szósz. Ezt az édes Chiliszósz ajánljuk rántott- és sültcsirke mártogatószószaként, mert az ízek...
Legtöbbször ázsiai ételekben használuk, ez a szósz adja a jellegzetes sötét színt a kínai tésztás ételeknek, és a főzés utolsó fázisában teszik az ételhez. Felhasználása végtelen, ázsiai...
A Szuper Erős Sambal Badjak egy kifinomult chilipaszta, többféle grillezett chilipaprikából készítik (pl Rawit Chili). Ez a Badjak extra csípős, de a jellegzetes ízvilágát a többi hozzávalókból...
A Char Siu szósz egy ízletes és sokoldalú kínai barbecue szósz, amelyet általában hús, különösen sertéshús pácolására és kenésére használnak. Édes és sós ízt kölcsönöz egy kis umamival,...
A Spare Rib Sauce, Oldalas Szósz, jellemzően egy ízletes és zamatos szósz, amelyet a sült/grillezett sertésborda ízéhez alakítottak, alkottak meg. Egyensúlyban van az édes, a sós és...
Használjuk a Sukiyaki Szószt Wokkozott ételek készítésekor, ha egy kis Kínai ízeket szeretnénk eredményként. Kiváló mindenféle grillezett, rostonsült, sült húsok, halak mellé asztali...
Csípős, kellemesen savanyú chilikrém főleg Hollandiában elterjedt asztali paszta. A Koningsvogel egy magas minőséget képviselő gyártó, ahol igyekeznek olyan minőségben előállítani a...
A Jamaikai Jerk Barbecue Szósz egy ízletes, fűszeres, édeskés közepesen csípős Grill- és Barbecue Szósz. A jellegzetes Jerk fűszerek mind megtalálható benne, amitől a Grillezett, BBQ...
Az Oyster Halszószgyártó cég Prémium - Arany minőségű Halszósza. Természetes erjesztési folyamatban 18 hónapig érlelik, első csapolásból származó halszósz, mesterségesen hozzáadott...
Az Osztrigaszósz egy alapszósz az ázsiai konyhában, általában egy kis szójaszósszal vegyítve használják. Wokban készült gyorsételek ízesítésére, színezésére használjuk. Csirkehúshoz,...
A Ssamjang (Sszamdzsang) egy népszerű koreai szójabab paszta. De nevezik koreai Barbecue mártogató szósznak is. Összetett íze miatt méltán nevezhető Umami íznek is...
Kiváló minőségű Japán Stílusú Világos Szójaszósz, Sószegény változatban, praktikus, asztali kiöntőben. Természetes összetevőkből, hagyományos eljárással készítik...
A klasszikus Worcestershire szósz egyik változata, amelyet a thai konyhához igazítottak. Lehet, hogy valamivel édesebb, csípősebb és fűszeresebb, mint a hagyományos Worcestershire szósz,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.