A Datterino paradicsomot szabad földön termesztik, és akkor szüretelik, amikor elérte a megfelelő érettségi fokot. Az ízesség titka a földben és a napfényben rejlik, amelyek egyedülálló...
A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna...
Prémium minőségű, magas Osztriga kivonat tartalmú Osztrigaszósz, nagy kiszerelésben. Sötétbarna színű, pikáns, édeskés, se tenger se halízű, Ázsiában mindennapi szinten használt sz...
A kérdés nem az, hogy mire használjuk, hanem egyszerűbb megmondani, hogy mire nem. Levesek, raguk, pörköltek, előételek, fő ételek, szinte bármire. Ez a Chili alapú Szósz rendkívül...
Japán stílusú, hagyományos erjesztési eljárással készült sószegény szójaszósz. Ugyan kevesebb sóval készül, de ettől még az eredeti Japán ízvilágot hozza...
A Tahini őrölt szezámmagból készített krémes paszta, mely tele van értékes tápanyagokkal, vitaminokkal, élelmi rostokkal, és nem mellesleg antioxidánsokkal. Az egészben fogyasztott...
Indonézia első számú Édes Szójaszósza. Sűrű, szirupos ízesítő. Pálmacukor melasz adja az édes ízt, kellemesen fűszerezett. Felhasználási javaslat: Legtöbbször ázsiai ételekben...
Ezt a Kiváló Minőségű Édes Chiliszószt mindenféle sült ételekhez ajánljuk, kenegető máz sültekre, páclevek hozzávalójaként, sülthúsok mártogató szósza, ketchup helyett spagettire, hamburgerre,...
Csípős, kellemesen savanyú, összetevői között ott vannak a Koreára oly jellemző helyi alapanyagok, mint az egészséges alga, vagy a koreai piros chili...
Az Osztriga szósz sötétbarna színű, pikáns, édeskés, se tenger, se halízű, Ázsiában mindennapi szinten használt szósz. Régen sós vízben fermentált osztrigából készítették, de manapság...
A Sambal Brandal csípős, édes, enyhén sós chilipaszta. Pirított chiliből készítik, eredményként egy gazdag, karakteres ízt kapunk. A Koningsvogel márka már sok éve gyárt távol-keleti...
A kínai konyha klasszikus mártogató szósza, Íze kellemes, gyümölcsös, friss. Sültek, rántotthúsok, rántott zöldségek mellé, wokban készült keleti, főleg kínai ételekbe főzve. A klasszikus...
Ha valami főzés közben nem ízlik annyira, amennyira elképzeltem, mindig Osztrigaszósz csúrgatok hozzá. Ez a szósz sűrű, édes, sós, aromás, egyáltalán nem tengeri herkentyű ízű, sőt...
A Hoisin szósz egy mélysötét színű szósz, édes-sós-csípős-savanyú ízvilágú. Grillezett húsok mázaként, grillezés közben a húst kenegetve, vagy a már kisült húsok mellé mártogató szósznak...
Az Édes Chili Szósz az egyik legjobban felhasználható, mindenki által kedvelt, mártogató szósz. Ezt az édes Chiliszósz ajánljuk rántott- és sültcsirke mártogatószószaként, mert az ízek...
Legtöbbször ázsiai ételekben használuk, ez a szósz adja a jellegzetes sötét színt a kínai tésztás ételeknek, és a főzés utolsó fázisában teszik az ételhez. Felhasználása végtelen, ázsiai...
A Szuper Erős Sambal Badjak egy kifinomult chilipaszta, többféle grillezett chilipaprikából készítik (pl Rawit Chili). Ez a Badjak extra csípős, de a jellegzetes ízvilágát a többi hozzávalókból...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.